Båtutstyr

Vi leverer sikre og kvalitets produkter til alt av båter o.l . Det være seg drivstoffilter, verdens beste ankere og fortøyningstau.

Fortress ankere blir av mange kalt » Verdens beste ankere», og det er ikke uten grunn. De vinner nesten det som er av tester rundt om kring i verden. Da spesiellt på sandbunn og leire.

Usacord fortøyningstau leveres med ferdig spleisede ender, og innebygget strekkavlaster. Disse tauene er også UV beskyttet, samt groefrie.

Fortress anker

I test etter test over hele verden er det ingen ankere som har blitt kalt «Verdens beste anker» av flere båteiere og maritime eksperter enn FORTRESS. Selv om FORTRESS ankere veier halvparten av tradisjonelle ankere, er forankringkraften flere ganger større. Dette skyldes design og konstruksjon som gjør at ankeret graver seg bedre ned i havbunnen, uavhengig av vekten.

Følgende fordeler kan nevnes. Fortress har justerbar vinkel på ankerbladet for å tilpasse forskjellige bunnforhold. Er laget av høyteknologisk aluminium-magnesium legering. Glatt anodisert overflate. Lett demonterbar for lagring. Halve vekten sammenlignet med jernankere. Livstidsgaranti.

Se under for valg av anker.

Besøk Fortress for mer info.

Trykk for div tester.

Guardian ankere

GUARDIAN-ankere baseres på prinsippene til FORTRESS-ankere, men har eliminert noen av FORTRESS ekstra fordeler, som justerbart ankerblad, glatt anodisert overflate og mindre forandringer i profilen. Resultatet blir et rimligere anker enn FORTRESS, men fremdeles et svært godt alternativ til jernankere.

Se under for valg av anker.

Besøk Fortress for mer info.

Usacord fortøyningstau med innebygget strekkavlaster.

USACORD tau til fortøyning har innebygget strekkavlaster. Den er lydløs, prisgunstig og med høy kvalitet.

USACORD levers med ferdig spleiset øye.

Se under for valg av lengde og tykkelse.