walker bay 10

Walker Bay 10 m/ årer

Walker Bay 10 er en meget lett og stødig jolle. Båten er også meget fin som slepejolle da den er meget retningsstabil som også viser seg ved roing. Båten leveres komplett med årer. Den har også en dørk med ett justerbart fotfeste. Båten er klargjort for montering av Rid og seilpakker.

Walker Bay 10 m/ RID(flottør)

En lett båt for deg som vil ha et alternativ til gummibåt. På Walker Bay 10 kan du montere motor inntil 6hk, samtidig som den er godkjent for 4 personer hvis den er montert med RID. Båten har de samme egenskapene når det gjelder å ro som de andre modellene. Båten er klargjort for seilmontering hvis dette er ønskelig senere.

Walker Bay 10 m/ Rid og seil

Her er den mest solgte Walker Bay modell kombinasjonen. Båten har alle de samme mulighetene som de andre modellene, men her er det i tillegg seil. Seilpakken er enkel å montere og demontere. Masten er av meget lett aluminium i to deler. Alt av tau og trinser følger med. Kan også brukes med seil uten RID.

Walker Bay 10 m/ Rid og lux seil

Walker Bay 10 kan monteres med en seilpakke som vi kaller luksus. Den har som bildet viser, en fokk i tillegg. Storseilet kan i tillegg reves. Med denne løsningen krever det litt mer montering før du legger ut på seiletur. Rid er å anbefale for denne modellen som kommer opp riktig store hastigheter og hindrer dermed at den kulseiler.

Ønsker du å kjøpe tralle, trekk, Rid eller seilpakke til Walker Bay, besøk vår nettbutikk.