walker bay airis kajakk

Airis Kajakk er en luftfylt kajakk. Den har en patentert funksjon som gjør at den blåses opp med meget høyt trykk, noe som gjør kajakken stabil og utrolig hard. Blir også levert med en praktisk bæresekk og pumpe, som gjør den lett å ta med seg på tur i skog og mark.

Walker Bay Airis 10 sport

Lastet med funksjoner, er Airis Sport en allsidig oppblåsbar kajakk perfekt for korte ekspedisjoner eller morsomme dagsturer. Det lange skrogdesignet og den store bakre finnen resulterer i stor rettningstabilitet. Gjør også padlingen lettere. Strikken bak er perfekt for å ta med seg utstyr på lengre turer. Enten du ønsker å utforske nye steder, eller bare en rask padletur, er Airis Sport perfekt for deg. Leveres med pumpe, lappesaker og sekk.

Walker Bay Airis 8 play

Airis 8 Play er utrolig lett, ekstremt stabil og kjempe rask å montere. Den korte lengden til 8 Play gjør den enkel å manøvrere enten du utforsker viker eller bølger, og formen på skroget gir en utrolig stabilitet og komfort. En morsom, rask måte å komme på vannet. Leveres med pumpe, lappesaker og sekk.