walker bay genesis

– Neste generasjon RIB med polypropylen skrog, som tåler stein og  sand.

– Leverses med dobbel dørk, som hindrer at man blir våt på bena.

– Alle båter er utstyrt med 2 stk. hjul.

– Båtene er utstyrt med trimflaps for raskere planing.

– Båtene kan leveres med og uten konsoll. (gjelder ikke 270 FTL)

Trykk for Genesis brosjyre 2013

Genesis 270 FTL

En lett Rib bestående av polypropylen skrog og solid PVC duk. 10 års garanti på skrog og 5 år på PVC. Tofte med lagringsrom og koppholder er standard på Genesis Rib. 270 FTL har også plass forran til å stroppe fast bensintank. Slange kan føres under dørken.

Genesis 310 FTD

En lett Rib bestående av polypropylen skrog og solid PVC duk. 10 års garanti på skrog og 5 år på PVC. Tofte med lagringsrom og koppholder er standard på Genesis Rib. 310 FTD har lagringsrom i bau, og større tofte med lagringsrom enn FTL variantene. Kan også monteres konsoll i 310 varianten.

Genesis 340 FTD

En lett Rib bestående av polypropylen skrog og solid PVC duk. 10 års garanti på skrog og 5 år på PVC. Tofte med lagringsrom og koppholder er standard på Genesis Rib. 340 FTD har lagringsrom i bau, og større tofte med lagringsrom enn FTL variantene. Forskjellen på 310 FTD og 340 FTD er lengden på pontongene bak. De er 30 cm lengre som fører til at lovlig motor størrelse øker til 25 HK, og man kan ha en person ekstra ombord.

Genesis 310/340 m/ Konsoll

En lett Rib bestående av polypropylen skrog og solid PVC duk. 10 års garanti på skrog og 5 år på PVC. Konsoll og sete i polypropylen med gode lagringsmuligheter. Lagringsplass både under sete, kosoll og i bau. Plass til batteri i konsoll. Leveres med komplett putesett. Lanternesett er ekstrautstyr.

For kjøp av trekk og tralle til Genesis Rib, besøk vår nettbutikk.